הצגות ומופעים הם בילויים האהובים חלק גדול מאיתנו. אין כמו לצאת ולנקות את הראש למשך שעתיים עם איזו הצגה טובה, או בזמן שאתם רואים הופעה של הזמר עליכם. וכיום, עם הקדמה הטכנולוגית, תוכלו לקנות כרטיס להצגה בתוך שניות ספורות ובמספר פעולות פשוטת, כל מה שנדרש ממכם הוא רק לבחור את ההצגה, המועד ולהזין את פרטי התשלום שלכם – אך מזה אתם צריכים להיזהר.
רובנו בכלל לא חוששים כאשר אנחנו נתקלים באתר שנראה לנו מסודר, אך מספר בדיקות פשוטות על האתר יוכלו למנוע ממכם בזבוז חד פעמי של כסף ואולי אפילו יותר גרוע. הזנה של פרטי אשראי באתר לא מסודר היא אינה רק סיכון על הכסף אותו אתם עומדים לשלם, אלא סיכון של כל החשבון שלכם, לאחר הזנת הפרטים אי אפשר לחזור אחורה.
קניית כרטיסים להצגות – תהליך פשוט אך יש לבדוק בכדי למנוע סיכון
קניית כרטיס להצגה הוא לא תהליך מסובך אבל בהחלט כדאי להיזהר. הכנו עבורכם כמה טיפים שימנעו מכם את הטעות:
- בררו קצת פרטים על החברה: מומלץ לקנות מחברה ידועה אשר מתמחה במה שהיא עושה ולא בהכרח לקפוץ על כל הטבה שמושכת את העין מאתר של חברה לא מוכרת. יש לקרוא קצת פרטים על החברה בכדי לאשר את אמינותה ומומלץ לבדוק גם את שירות הלקוחות בכדי לדעת שניתן יהיה לקבל סיוע במקרה שתצוץ בעיה כלשהי.
- קראו ביקורות על האתר: אחת הדרכים הטובות ביותר להבטיח את אמינות החברה והאתר אשר ממנה אתם מעוניינים לקנות היא קריאת ביקורות של משתמשים אחרים. כיום נכתבות ביקורות כמעט על כל חברה ואתר וניתן למצוא אותן בבלוגים באינטרנט או ברשתות החברתיות. מומלץ לקרוא בעיקר את הביקורות השליליות המעידות על בעיות שעלולות לצוץ בעת הקנייה שלכם מכיוון שאם הן כבר קרו למישהו, הן בהחלט עשויות לקרות גם לכם. ביקורות חיוביות ודירוגים עשויים בהחלט להעיד על אמינותה של חברה הביקורות השליליות מציגות את כל החולשות והבעיות של החברה.
- אל תסתמכו על האתר הראשון שעולה בחיפוש: האתרים הראשונים שקופצים בזמן החיפוש הם בדרך כלל האמינים והבטוחים ביותר אך זה לא תמיד המקרה. כאשר אתר נמצא בראש רשימת התוצאות, הדבר אינו מבטיח את אמינותו ולכן יש לברר עליו פרטים ולקרוא ביקורות של צרכנים אחרים בכדי להבטיח את בטיחותכם.
- בדקו את שיטות התשלום: לאחר שבחרתם את האתר אשר ממנו תרכשו את הכרטיסים, עליכם לבדוק כיצד מתבצע התשלום. מומלץ מאוד לבצע את התשלום באמצעות פייפאל אשר נחשבת לאחת השיטות הבטוחות והאמינות ביותר. במידה והאתר מציע לכם את האפשרות להשתמש בפייפאל, יש לנצל זאת ובכך למנוע חשיפה של פרטים אישיים. בנוסף, יש לחלק את התשלום למספר תשלומים במידה והאתר מציע את האפשרות הזאת. חלוקה תשלומים תמנע מכם סיכון אם נוצר מצב שבו התשלום לא בטוח, כך תוכלו לבטל את התשלום בזמן ולהפסיד פחות כסף.
- טיפ נוסף הוא לא לקנות כרטיסים מספסרות או מאדם פרטי שמוכר כרטיסים ביד 2, בטלגרם או בכל מסגרת אחרת. לפי החוק במדינת ישראל, חל איסור על עיסוק בספסרות ולאדם פרטי אסור למכור כרטיסים. הסיבה לכך היא חוסר הבטיחות אשר יכולה לנבוע מכלל סיבות כמו זיוף כרטיסים או תשלום ללא קבלת הכרטיס. לכן, כאשר אתם רואים הצעה שיכולה להיות מפתה מאדם ש"מנסה להיפטר מהכרטיסים שלו", התעלמו מכך וקנו כרטיסים באתר מוכר ובטוח בכדי להבטיח את הפרטים האישיים והחשובים שלכם.
המאמר נכתב באדיבות אתר קצת תרבות המציג מידע מסודר על כל מופעי התרבות וההצגות בישראל עם פרטים מלאים על רכישת כרטיסים להצגות ולמופעים ממשרדי כרטיסים מהימנים ורשמיים.