חג הפסח מתקרב ואיתו אירועי הרמת כוסית במקומות עבודה וארגונים שונים. הרמת הכוסית של חג הפסח ושל ראש השנה אלו גולת הכותרת של אירועי העבודה.
אירוע זה הנערך כראוי, בעל תועלת לארגונים שמסתכמת בהרבה יותר מאיחולי חג שמח. אירוע כזה יקצה זמן לעובדים להתרועע אחד עם השני במסגרת פחות פורמלית משעות העבודה, יגבש בין העובדים ויתרום לעבודת הצוות. בנוסף, האירוע יתרום לחיבור של העובדים למקום העבודה ומהווה הזדמנות מצוינת להשאיר רושם חיובי על העובדים.
לתת דגש על הנראות, המבחר והטעם
משום כך הרמת הכוסית חייבת להיות אירוע גדול ו"מתוקתק" היטב, שישאיר רושם רב. על השולחנות להיות עמוסים בקייטרינג עשיר ואיכותי ומעוצבים להפליא. מאכלים בשריים פחות מתאימים לאירועים אלו ולכן מרבית העסקים בוחרים בקייטרינג חלבי.
ימי הבורקסים ממאפיות שכונתיות הסתיימו מזמן, ואירוע המורכב מחטיפים ובורקסים מתאים יותר לערבי כיתה ביסודי. עבור אירוע איכותי המכבד את מקום העבודה יש צורך להשקיע בקייטרינג השם דגש גם על נראות צלחות ההגשה וגם על הטעם.
4 טיפים להזמנת קייטרינג חלבי להרמת כוסית:
- התאימו את התפריט למקום הרמת הכוסית. האם יהיה אפשר לאנשים לשבת ולאכול או רק לעמוד מסביב לשולחן? באם אין מקומות ישיבה הימנעו ממקרים או ממאכלים המצריכים סכין ומזלג כדוגמת ספגטי, ובחרו בקישים אישיים ולזניות שנוח לאכול בעמידה.
- גוונו בתפריט ככל האפשר- חלק מניכר מהרושם יתרחש בזכות המראה, בחרו מעט מכל סוג, אך העמיסו במבחר רב של סוגי מאכלים.
- הודיעו מראש על אירוע חלבי בעבודה עבור שומרי הכשרות, שלא יאכלו ארוחה בשרית לפני האירוע.
- במידה ויש חברי צוות הרגישים לגלוטן או לחלב, התאימו חלק מהתפריט עבורם. ניתן להציע סלטים שונים ללא גלוטן וקישים מיוחדים ללא גבינה.
הרמת כוסית בפסח זהו אירוע שעובדי החברה מצפים לו, השקיעו בבחירת קייטרינג איכותי וכל שיישאר לכם הוא לקטוף את המחמאות בסוף האירוע.