מסעדת המבורגרים יכולה להיות שגרתית מידי: בנאליות ידועה של רשתות נפוצות. זה לא רק איכות הבשר אלא גם המגוון; לא רק המוצר התעשייתי אלא הטוויסט המפתיע. וכאן שמחתי למצוא מסעדה שעונה בהחלט על הפרמטרים החשובים הללו: שירות מעולה, עיצוב נהדר וכמובן – טעמים נפלאים להמבורגרים (ולא רק) שמוגשים במגוון גדלים וצורות. קונספט מנצח בהחלט
אז על מה מדובר?
השף חיים (הרווי) סנדלר השיק לפני מספק חודשים את -HARVEY’S BURGER SHACK –מסעדת המבורגרים איכותית שהביאה את בשורת הסמאש בורגר לירושלים. מדובר על תפריט אפטר קורונה מרענן ואיכותי. החידושים מרעננים?: בתפריט סמאש בורגרים דקיקים ופריכים, שנעשים מבשר טחון טרי שמונח על הפלנצ'ה הרותחת ונמעך על ידי שפכטל לכדי קציצה דקיקה ומדויקת.
אז מה בתפריט?
נתחיל במנות פתיחה חזקות:
טקסס ברביקיו נאצ'וס – נאצ'וס עם תבשיל שעועית צ'ילי בקר, גוואקמולי, חלפיניו כבוש וסלסת עגבניות (42 ₪ ).
כנפיים בעישון עץ מסקיט – מטוגנות ברוטב באפלו חריף או רוטב ברביקיו ביתי, מוגש עם רוטב ראנץ'
(38 ₪).
צ'וריסוס בעישון עץ היקורי – מוגש עם בצל מקורמל, ביצת עין ורוטב ברביקיו חרדל ( 24 ₪ ).
צ'ילי צ'יפס – סטייק צ'יפס או צ'יפס אמריקאי מוגש עם תבשיל שעועית צ'ילי בקר ורוטב מיונז צ'יפוטלה ( 36 ₪).
סלט צ'ופ צ'ופ – פסטרמה בקר, פרורי בייקון אסאדו, עגבניה, מלפפון, צנונית, עלי חסה, ורוטב ראנץ' ( 49 ₪).
וכעת… למטרה לשמה התכנסנו – ההמבורגרים של הארוויס!
אנחנו הלכנו על 2 מנות מטריפות בהחלט שכדאי לנסות. אומרים לנו שאלו גם מה שרוב האנשים מזמינים:
האמריקאי: בייקון אסאדו, צ'יזבורגר (גבינה צמחונית) עם חסה, חמוצים, בצל סגול והרוטב של הרוויס (יחיד 56/כפול 74 ₪).
המעושן: בשר צלעות מפורק בעישון עץ היקורי, בצל סגול, חמוצים, עגבניה והרוטב של הרווי (56/68 ₪)
ובגזרת ההמבורגרים ישנם גם את אלו:
הרובן: פסטרמה בקר מעושנת, כרוב כבוש, גבינת מוצרלה צמחונית, חמוצים והרוטב של הרוויס (58/70 ₪ )
וויסקי ג'ק: רוטב ברביקיו ג'ק דניאלס, בייקון אסאדו, צ'דר, בצל מקורמל והרוטב של הרווי (58/76 ₪)
האיטלקי: צ'וריסו בעישון עץ היקורי, מוצרלה, עגבניה, בצל מקורמל, ומיונז פסטו (58/76 ₪)
המקסיקני: גוואקאמולי, סלסה, חלפיניו כבוש, חסה, עגבניה, בצל סגול ורוטב מיונז צ'יפוטלה (46/58 ₪)
בא לכם סנדוויץ מלהיב? הנה כמה מיוחדים מהתפריט
פסטרמה בקר – פסטרמה בקר מעושן 250 ג', חרדל דיג'ון עם גרגרים, לחם כפרי (49 ₪)
PBLT – פסטרמה בקר מעושן, בייקון אסאדו, חסה, עגבניה, לחם ג'אבטה ורוטב של הארווי (56 ₪ ).
טוטו, אנחנו בקנזס – בשר צלעות מפורק בעישון עץ היקורי – 18 שעות, רוטב ברביקיו ביתי, חמוצים, קולסלאו, מיונז חרדל (54 ₪)